Natalie Weber is de knappe vrouw van Mauro Zarate

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model en tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Stond model voor Playboy

Natalie en Mauro gaven elkaar in 2011 het jawoord

Natalie Weber is de vrouw van Mauro Zarate. Deze Argentijnse schoonheid wilde als kind altijd danseres worden, maar het liep toch net iets anders. Na haar deelname aan een Argentijnse reality show werd Natalie Weber gescout door een modellenbureau. Dit was het begin van een zeer succesvolle carrière. In Argentinië stond Natalie is diverse bekende bladen, waaronder de Playboy. In 2009 ontmoete ze Mauro Zarate en twee jaar later besloot het stel te trouwen. Inmiddels heeft het koppel twee kinderen, dochter Mia en zoon Rocco. Bekijk hier beneden nu snel de prachtige vrouw van Mauro Zarate!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Argentijns voetballer Mauro Zarate

De Argentijnse voetballer Mauro Zarate werd geboren op 18 maart 1987 in Haedo. Deze speler kan je wel een redelijke “clubhopper” noemen. Hij heeft namelijk maar liefst 14 clubs achter zijn naam staan. In deze lijst staan ook een aantal zeer grote clubs. Zo kwam hij drie seizoenen uit voor Lazio Roma, speelde hij een jaar voor Internazionale en stond hij ook één seizoen onder contract bij Fiorentina.

Inmiddels is Mauro Zarate teruggekeerd naar zijn geboorteland en speelt hij voor Boca Juniors. Ooit was hij een zeer gewilde speler met een prijskaartje van ruim 17 miljoen euro. Maar tegenwoordig zit hij in de herfst van zijn carrière en is hij nog slechts 2 miljoen euro waard.

Wil jij nou nog meer zien van Natalie Weber? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Filipa Brandão de prachtige vrouw van Cedric Soares. Bekijk haar snel op de volgende pagina!