Nermina Mekic de mooie vrouw van Erik Pieters

  • Nationaliteit: Joegoslavisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Studeerde rechten

Trouwde in 2017 met Erik Pieters

Nermina Mekic is de vrouw van Erik Pieters. Nermina werd geboren in Sarajevo maar verhuisde al op jonge leeftijd naar Nederland. In Nederland studeerde ze rechten aan de universiteit. De vrouw van Erik Pieters is werkzaam als professioneel model en daarnaast probeert ze door te breken als zangeres. Het stel is sinds 2014 bij elkaar en stapte in 2017 in het huwelijksbootje. Kinderen heeft het stel nog niet, maar wie weet komt dat nog. Op dit moment lijkt het stel heel gelukkig te zijn samen met hun vier honden.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Erik Pieters

Erik Pieters is een Nederlandse linksback die werd geboren in Tiel op 7 augustus 1988. Pieters kwam via de jeugdopleiding van FC Utrecht het betaalde voetbal binnen. Begin 2007 maakte hij zijn debuut voor het eerste van de club uit de Domstad. Na enkele jaren in bij FC Utrecht te hebben gespeeld tekende Pieter op 8 juli 2008 een contract bij Psv. Pieters was in zijn tijd bij Psv meestal basisspeler. Hij kende echter wel wat fysieke probleempjes in zijn tijd bij de Eindhovenaren. Dit kwam mede door de woede uitbarsting die hij kreeg na het krijgen van een rode kaart in de wedstrijd tegen Pec Zwolle. In de spelers catacombe sloeg Pieters door een glazenruit heen, dit resulteerde in zes afgescheurde pezen en een gescheurde zenuw.

Op 28 juni 2013 vertrok Pieters naar Engeland. Hij tekende er een contract bij Stoke City. In de zes daarop volgende seizoenen kwam Pieters tot 206 wedstrijden en scoorde daarin 3 keer. In het seizoen 2018/2019 werd Pieters door Stoke City verhuurd aan het Franse Amiens SC. Dit bleef echter bij één seizoen. Sinds het seizoen 2019/2020 staat Pieters onder contract bij FC Burnley.

Wil jij nou nog meer zien van Nermina Mekic? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!