Neta Alchimister de knappe vrouw van Rami Gershon

  • Nationaliteit: Israelisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model en ondernemer
  • Bijzonderheden: Is eigenaresse van Bikini merk BananHot

Is een internationaal bekend model

Neta Alchimister is de vrouw van Rami Gershon. Neta Alchimister is een internationaal bekend model. Naast haar modellenwerk is ze ook eigenaresse en ontwerper van Bikini merk BananHot. Op Instagram is de vrouw van Rami Gershon ontzettend bekend, ze wordt gevolgd door een dikke 1,5 miljoen volgers. Onder deze volgers zijn diverse bekende namen uit de modewereld. In 2019 stapte Neta Alchimister en Rami Gershon in het huwelijksbootje. Bekijk de prachtige foto’s van deze WAG nu snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Israelisch voetballer Rami Gershon

Rami Gershon werd geboren in Israël op 12 augustus 1988. Rami Gershon begon zijn carrière in eigen land bij Hapoel Ironi Rishon LeZion. In 2009 begon Rami Gershon aan zijn Belgische avontuur. De eerste club die hij in België diende was Standard Luik. Bij Standard Luik kon hij echter nooit vaste basisspeler worden. Wel maakte hij voor de club zijn debuut in de toenmalige UEFA Cup. Standard Luik verhuurde Rami Gershon vervolgens achtereenvolgens aan KV Kortrijk en Celtic FC. In het seizoen 2013/2014 werd Rami Gershon overgenomen van Standard Luik door Waasland-Beveren. Echter kende hij in deze periode helaas voor blessureleed. In de wedstrijden die hij wel speelde waren maakte hij echter wel indruk.

Voor het seizoen 2014/2015 maakte Rami Gershon een mooie transfer naar KAA Gent. Bij KAA Gent werd hij een vaste waarde in de verdediging en speelde hij erg goed. Met KAA Gent werd hij in zijn eerste seizoen meteen kampioen van België. Helaas moest Rami Gershon een groot deel van het volgende seizoen missen vanwege een operatie aan zijn knie. Hierdoor stond hij maanden aan de kant. Pas in februari 2016 speelde hij weer zijn eerste wedstrijd. Na drie seizoenen bij KAA Gent besloot Rami Gershon terug te keren naar zijn geboorteland en tekende een contract bij zijn huidige club Maccabi Haifa.

Wil jij nou nog meer zien van Neta Alchimister? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!