Nicole Ciocca de vrouw van Roberto Gagliardini

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Eventmanagement
  • Bijzonderheden: Nicole Ciocca en Roberto Gagliardini hebben samen een zoontje genaamd: Tommaso

Het zoontje van Nicole en Roberto heet Tommaso

Nicole Ciocca is de prachtige Italiaanse vrouw van Roberto Gagliardini. Begin 2013 hebben Nicole en Roberto elkaar ontmoet. Daarna zijn ze gaan daten en uiteindelijk een relatie gekregen. Destijds studeerde Nicole nog event management. Deze studie heeft ze inmiddels afgerond. De vrouw van Roberto Gagliardini is een fanatiek voetbal supporter. Zo is bijna elke wedstrijd in het stadion aanwezig. Roberto heeft de naam van zijn vrouw op zijn scheenbeschermers staan.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Inter middenvelder Roberto Gagliardini

Roberto Gagliardini is geboren in de Italiaanse stad Bergamo op 7 april 1994. Zijn favoriete positie in het veld is centrale middenvelder. Hij stroomde in 2013 door vanuit de jeugd van Atalanta Bergamo. Na zijn eerste seizoen bij Bergamo werd Roberto verhuurd. Hierna volgden nog vele andere verhuur periodes. In 2017 werd hij verhuurd aan Inter, dat hem daarna overnam van Bergamo. Sindsdien heeft hij al meer dan 50 wedstrijden voor de club uit Milaan gespeeld, daarin vond hij 4 keer het net. Bij Inter staat Roberto nog tot 2023 onder contract.

International van Italië

Roberto is ook international van Italië hij debuteerde namelijk in 2017 in het Italiaans voetbalelftal. Ook voor de jeugdelftallen van Italië was Roberto actief.

Wil jij nou nog meer zien van Nicole Ciocca? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!