Wat weten we van Nicole Scherzinger

De lead-zangeres van de Pussycat Dolls is geboren op 29 juni 1978 in de Amerikaanse staat Hawaii. Ze is echter opgegroeid in Louisville, Kentucky. Ze stopte met haar studie omdat ze volledig voor haar muziekcarrière wilde gaan. Ze was eerst een achtergrondzangeres van de rockband Days of the New. Door het programma Popstars kwam de ex-vriendin van Lewis Hamilton terecht in de meidenband Eden’s Crush. In 2005 brak ze pas echt door als de lead-zangeres van de Pussycat Dolls. De band maakte twee albums maar ging in 2010 uit elkaar. In 2019 kwamen de dames weer bij elkaar en treden tot op heden nog steeds op.

Nog meer informatie over de ex-vriendin van Lewis Hamilton

  • Nationaliteit: Amerikaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zangeres
  • Bijzonderheden: Leerde elkaar kennen in 2007 en waren zeven jaar bij elkaar

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over Lewis Hamilton

Net als een aantal andere Formule 1 coureurs heeft deze man eigenlijk geen introductie meer nodig. De Engelsman begon zijn carrière in 2007 voor het team McLaren. Tussen 2007 en 2012 maakte hij deel uit van dat team. In 2008 werd hij wereldkampioen in de zilveren bolide. Eind 2012 maakte hij de overstap naar Mercedes met dit team werd hij vervolgens vijf keer wereldkampioen.

Nog meer foto’s van de ex-vriendin van Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger heeft op haar Instagram-account meer dan 4,5 miljoen volgers! Benieuwd naar nog meer foto’s van de zangeres? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Dilara Sanlik de vriendin van Max Verstappen.