Nicoletta Daniolos is de knappe vriendin van Bram Nuytinck

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Aesthetic Doctor/Medical Doctor
  • Bijzonderheden: Is van Grieks-Nederlandse komaf

Nicoletta Daniolos werkt als Aesthetic Doctor

Nicoletta Daniolos is de vriendin van Bram Nuytinck. De vriendin van Bram Nuytinck heeft geneeskunde gestudeerd en is momenteel werkzaam als Aesthetic Doctor. Dit stel heeft elkaar ontmoet in de tijd van Bram Nuytinck bij Anderlecht speelde. Momenteel woont het stel niet bij elkaar. Nuytinck werkt hard aan zijn voetbalcarrière en woont in Italië. Terwijl zijn vriendin in Nederland werkzaam is als Aesthetic Doctor.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Bram Nuytinck de voetballer

Bram Nuytinck werd geboren op 4 mei 1990 in Heumen, een klein dorpje vlakbij Nijmegen. Op achtjarige leeftijd begon Nuytinck met voetballen bij de plaatselijke voetbalclub SV Juliana. In 2001 vertrok hij om in de jeugd van NEC Nijmegen te gaan spelen. Dit bleek een goede keus te zijn geweest. Begin 2009 werd hij namelijk bij de eerste selectie gehaald door toenmalig trainer Mario Been. Op 23 december maakte hij zijn debuut voor het eerste van NEC. De jaren daarop ontwikkelde Nuytinck zich goed en werd zelfs aanvoerder van Jong Oranje.

Op 31 augustus 2012 vertrok hij uit Nijmegen en tekende een contract bij Anderlecht. Bij Anderlecht werd hij driemaal kampioen van België en maakte hij zijn debuut in de Champions League.
Op 29 juli 2017 maakte Nuytinck zijn transfer naar Italië om te gaan spelen bij Udinese. De Italiaanse competitie lijkt hem goed te liggen en hij presteert dan ook erg goed bij Udinese. Wie weet gaan we Nuytinck nog een stapje hoger zien spelen in de Serie A!

Wil jij nou nog meer zien van Nicoletta Daniolos? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!