Nikki van Esch is de leuke vriendin van Wout Weghorst

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Studeerde textiel productie
  • Bijzonderheden: Verwacht in de lente van 2020 hun tweede kindje

Woont samen met Wout Weghorst in Wolfsburg

Nikki van Esch is de vriendin van Wout Weghorst. De relatie van Nikki en Wout gaat al een flinke tijd terug. Het stel kent elkaar namelijk van hun gezamenlijke tijd op de middelbare school. Nikki van Esch heeft dus de hele carrière van Wout Weghorst meegemaakt en samen zijn zij nu aan het avontuur in Duitsland bezig. Hier speelt Weghorst sinds juli 2018 voor Vfl Wolfsburg. Dit leuke koppel is inmiddels de trotse ouders van hun eerste dochtertje Juul. Maar in de lente van 2020 verwachten zij een broertje of een zusje voor haar. De vriendin van Wout Weghorst studeerde textiel productie, maar wij weten niet of ze nog werkzaam is in deze branche.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oranje international Wout Weghorst

Wout Weghorst werd geboren in Borne op 7 augustus 1992. Hij belandde op jonge leeftijd in de jeugd van Willem II. Echter maakte hij uiteindelijk bij FC Emmen zijn debuut in het betaalde voetbal. In de zomer van 2014 vertrok Weghorst transfervrij naar Heracles Almelo. Op 9 augustus 2014 maakte hij zijn Eredivisie debuut tegen zijn toekomstige club AZ. Met Heracles Almelo schreef Weghorst geschiedenis door voor het eerst in de clubhistorie Europees voetbal te halen via de playoffs van 2016. In juli 2016 vertrok Weghorst uit Almelo en tekende een contract bij AZ Alkmaar.

Dit bleek een goede zet te zijn geweest. Weghorst was goed op zijn plek in Alkmaar en wist het net regelmatig te vinden. Dit resulteerde uiteindelijk in zijn droomtransfer naar Vfl Wolfsburg. De Duitsers betaalde een bedrag van ongeveer 11 miljoen euro aan AZ. In de Bundesliga doet Weghorst het enorm goed en lijkt perfect bij deze competitie te passen. Hij is zeer belangrijk voor het team en is vanwege zijn goals en fanatisme enorm populair bij de aanhang van de club.

Wil jij nou nog meer zien van Nikki Van Esch? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!