Nikky Veenstra is de leuke vriendin van Ryan Thomas

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Nicky en Ryan hebben samen een dochtertje

Meer over Nikky Veenstra de vriendin van Ryan Thomas

Waar Ryan Thomas en zijn vriendin Nikky Veenstra elkaar hebben leren kennen is niet bekend. Wel is duidelijk dat de twee al lang een serieuze relatie hebben. Ze hebben samen een dochtertje en zijn erg gelukkig met elkaar. Nicky en Ryan gaan in hun vrije tijd graag op vakantie. Het stel is al samen naar Lissabon, Curaçao en Dubai geweest. Ryan Thomas en zijn vriendin Nicky zijn ook vaak al aan de andere kant van de wereld geweest. Thomas komt namelijk uit voor zijn vaderland Nieuw-Zeeland.

 

Onder de foto’s gaat de tekst verder.

Ryan Thomas verruilt PEC Zwolle voor PSV

Vijf jaar lang heeft Ryan Thomas bij PEC Zwolle gespeeld nadat hij de overstap heeft gemaakt naar de club uit Eindhoven. Voordat hij bij PEC Zwolle speelde was hij speler van Western Suburbs uit zijn thuisland Nieuw-Zeeland. PEC Zwolle heeft er toch een mooie 2,5 miljoen euro aan overgehouden, niet slecht voor de club uit Zwolle. Thomas heeft zijn draai nog niet helemaal kunnen vinden bij de Eindhovenaren en moet helaas nog vaak de bank warm houden.

 

Mis niets over Nikky Veenstra de vriendin van Ryan Thomas

Natuurlijk zal deze pagina de nieuwste foto’s van Nikky Veenstra blijven posten. Blijf hem daarom goed in de gaten houden.

 

Benieuwd naar andere WAGS? Gebruik de handige zoekfunctie! Hierdoor vind je gemakkelijk bijvoorbeeld de vriendin van Matthijs de Ligt, Annekee Molenaar.