Nina Neuer is leuke vrouw van Manuel Neuer

Net als veel andere Duitse WAGs is Nina van beroep dressuurruiter. Ze heeft verschillende paarden genaamd, onder andere Eliot en Don Darius. Haar 80.000 volgers kunnen goed zien dat ze het liefst elke dag bij de paarden zou zijn. Natuurlijk besteed ze ook nog veel tijd aan haar man Manuel. Het stel is in 2017 met elkaar getrouwd nadat ze al lang een relatie met elkaar hadden.

Meer informatie over de vrouw van Manuel Neuer

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Dressuurruiter
  • Bijzonderheden: Nina en Manuel Neuer zijn in 2017 met elkaar getrouwd

Onder de foto’s gaat de tekst verder

Manuel Neuer speler van Bayern München

Nadat Neuer 156 wedstrijden voor Schalke 04 had gespeeld werd hij voor 30 miljoen overgenomen door Bayern Munchen. Dit gebeurde in het 2011. De prijzenkast van de stopper staat behoorlijk vol. Hij werd met de club uit München 7 keer landskampioen, 5 keer de Duitse beker en de een keer de Champions League. Hij speelde inmiddels al meer dan 230 wedstrijden voor de club. Met het Duitse nationale team werd hij in 2014 in Brazilië wereldkampioen. Hij kwam voor zijn vaderland al meer dan 90 keer in actie.

 

Meer foto’s van de vrouw van Manuel Neuer

Benieuwd naar meer foto’s en info van Nina Neuer? Bekijk dan haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer Duitse WAGS? Bekijk dan hier het overzicht. Hier vind je bijvoorbeeld de vrouw van Mario Götze, Ann Kathrin Brommel.