Wie is de vriendin van Dylan Groenewegen

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Ondernemer
  • Bijzonderheden: Moest noodgedwongen stoppen met wielrennen

Wat weten we over Nine Storms

Nine Storms is de vriendin van Dylan Groenewegen. Dit jonge stel heeft sinds 2016 een relatie. Dylan Groenewegen is natuurlijk één van de beste sprinters van ons land. Ook zijn vriendin Nine Storms was hard op weg om prof wielrenster te worden. Helaas sloeg het noodlot toe voor Nine. Ze bleek een zeldzame bacterie in haar nieren te hebben, hierdoor belanden ze in het ziekenhuis. Hier kreeg ze antibiotica toegediend, iets wat erg zwaar kan zijn voor je darmen. Na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis is Nine Storms weer te snel begonnen met trainen waardoor haar darmen niet volledig konden herstellen. Hierdoor heeft zich een chronische darmziekte ontwikkeld in haar lichaam. Dit maakt het wielrennen op topniveau helaas onmogelijk.

De toekomst van Nine Storms

Dat Nine Storms niet meer op het hoogste niveau kon wielrennen wilt niet zeggen dat ze bij de pakken neer ging zitten. Ze staat regelmatig in de fietsenwinkel van de familie Groenewegen in Amsterdam. Zelf ambieert ze een carrière als interieuradviseur. Maar met haar plannen houdt ze wel rekening met de carrière van Dylan, die gaat namelijk voor.

Het stel woont tegenwoordig heerlijk in Vinkeveen en heeft het hier goed naar hun zin. Met goed weer trekken ze er vaak op uit met hun sloep.

Ben jij benieuwd naar de knappe vriendin van Dylan Groenewegen? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Top wielrenner Dylan Groenewegen

Dylan Groenewegen werd geboren in Amsterdam op 21 juni 1993. Als het op sprinten aankomt dan moet Nederland het van Dylan hebben. Dylan begon net als een hoop wielrenners al op jonge leeftijd met fietsen en trok het land door om met jeugdwedstrijden mee te doen. In 2016 tekende Groenewegen een contract bij de LottoNL-Jumbo ploeg, het tegenwoordige Team Jumbo-Visma. Vanaf dat moment begon het steeds beter te gaan met hem en ook de resultaten mochten er zijn. Hij won enkele rondes en kroonde zich in 2016 ook tot Nederlands Kampioen wielrennen!

Inmiddels is Dylan Groenewegen een gevestigde naam in het peloton en behoord hij tot de beste sprinters van de wereld. Zo won hij in 2018 twee etappes in de Tour de France en deed dit in 2019 nog eens over. In totaal heeft Dylan Groenewegen al 60 zeges achter zijn naam staan en daar zullen er in de toekomst absoluut nog meer bijkomen!

Wil jij nou nog meer zien van Nine Storms? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Puck Moonen, de mooiste wielerbabe van ons land!. Bekijk haar snel op de volgende pagina!