Noemie Happart is de knappe vrouw van Yannick Carrasco

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Was Miss België 2013

Is in 2017 getrouwd met Yannick Carrasco

Noemie Happert is de vrouw van Yannick Carrasco. Deze Belgische schone studeerde psychologie in Luik en wilde logopediste worden. In 2013 werd de vrouw van Yannick Carrasco verkozen tot Miss België 2013. Hierdoor nam ze ook deel in de Miss Universe en Miss World verkiezingen. Bij de Miss World verkiezingen haalde ze zelfs de finale. Dit was sinds 1994 geen één Belgische meer gelukt. In 2017 gaf het Belgische stel elkaar het ja-woord. Bekijk nu snel alle prachtige foto’s van Noemie hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Belgisch international Yannick Carrasco

Yannick Carrasco is een Belgische voetballer met een Portugese vader en een Spaanse moeder. Carrasco kwam op jonge leeftijd in de jeugd van Genk terecht en vervolgens in de jeugd van AS Monaco. Bij de laatstgenoemde maakte hij op 30 juli 2012 zijn debuut voor het eerste elftal. Carrasco speelde uiteindelijk meer dan 100 wedstrijden voor de Monegasken. In juli van 2015 vertrok Carrasco naar Spanje en tekende een contract bij Atletico Madrid. De Spaanse topclub betaalde een bedrag van 15 miljoen euro aan AS Monaco.

In Spanje ontpopte Carrasco zich tot een geweldige aanvaller die voor veel dreiging vanaf de flanken zorgde. Helaas nam het vertrouwen van zijn trainer in Carrasco na verloop van tijd af. En kwam hij minder en minder aan spelen toe. Diverse clubs werden aan hem gelinkt, maar uiteindelijk vertrok Carrasco naar China. Hier ging hij een slordige 10 miljoen euro per jaar verdienen. In China deed hij het zeer goed en maakte ontzettend veel goals voor Dalian Yifang. Mede door zijn prestaties is Carrasco weer terug bij Atletico Madrid, dat hem voor een seizoen huurt van de Chinese club.

Wil jij nou nog meer zien van Noemie Happart? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!