Wat weten we van Olalla Dominguez Liste

Olalla Dominguez Liste en Fernando Torres zijn al erg lang samen. In 2009 trouwde het stel en inmiddels hebben ze drie kinderen, twee meisjes en een jongen. Net als haar man is Olalla heel erg sportief. Ze blijft het liefst in shape door te fitnessen. Zij en haar man hebben zelfs een eigen sportschool genaamd Nine Fitness. De sportschool is vernoemd naar het rugnummer dat Torres altijd droeg. Olalla zorgt ervoor dat de sportschool goed blijft draaien. Samen met haar man hebben ze al veel van de wereld gezien. Ze hebben onder andere in Engeland, Italië, Spanje en zelfs Japan gewoond. Ze hebben vooral lang in Engeland gewoond namelijk zeven jaar. Dat kwam omdat Torres uitkwam voor Liverpool en later nog voor Chelsea.

Nog meer informatie over de vrouw van Fernando Torres

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Eigenaresse van sportschool
  • Bijzonderheden: Hebben samen drie kinderen en zijn getrouwd in 2009

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over de speler Fernando Torres

Fernando Torres is geboren op 20 maart 1984 in Fuenlabrada wat in de regio Madrid ligt. In 2001 begon zijn profcarrière bij Atletico Madrid. Hij speelde 214 wedstrijden en scoorde 82 keer voordat hij naar Liverpool vertrok. De club uit Engeland betaalde 38 miljoen euro voor hem. Een aantal jaar later kocht Chelsea de aanvaller van Liverpool over voor 58,5 miljoen euro. Veel Liverpool supporters namen hem dit niet in dank af en noemde hem een verrader. Hij speelde ook nog een tijdje voor AC Milan en ging uiteindelijk terug naar zijn grote liefde Atletico Madrid. Zijn laatst voetbaljaar speelde hij in Japan bij de club Segan Tosu.

Tussen 2003 en 2014 kwam Fernando Torres 110 keer in actie voor zijn vaderland. Hij scoorde 38 keer voor Spanje. In 2010 werd hij met Spanje ten koste van Nederland wereldkampioen. Tevens won hij ook tweemaal het EK namelijk in 2008 en 2012. Naast deze prijzen won hij ook nog veel clubprijzen waaronder de Champions League met Chelsea. Met dezelfde club werd hij ook landskampioen. Zowel met Chelsea als Atletico Madrid won hij de UEFA Cup. In 2019, na een loopbaan van maar liefst 18 jaar stopte Torres met voetballen.

Nog meer foto’s van de vrouw van Fernando Torres

Benieuwd naar nog meer foto’s van Olalla Dominguez Liste? Bekijk dan eens haar Instagram-account. Regelmatig post ze leuke foto’s van haar en haar gezin.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Rike Nooitgedagt de vrouw van Liverpool speler Virgil van Dijk.