Olivia Fountain is de vriendin van Hamza Choudhury

In 2019 heeft het jonge stel een dochtertje gekregen. Op de foto’s van haar Instagram-account is te zien hoe trots de twee zijn. In haar vrij tijd besteed ze natuurlijk het liefst zo veel mogelijk tijd aan haar gezin. Samen met de hond gaan ze graag het liefst de natuur in. Ze heeft daarnaast een eigen blog over interieur design. Tevens heeft ze ook een Instagram-pagina daarvoor aangemaakt. Deze vind je hier.

Kom nog meer te weten over de vriendin van Hamza Choudhury

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Heeft een eigen interieur design blog
  • Bijzonderheden: De twee hebben samen een kindje

Onder de foto’s gaat de tekst verder

Hamza Choudhury speelt bij Leicester City

Hamza speelt al zijn hele profcarrière voor Leicester City. In het verleden is hij om ervaring op te doen wel een paar keer verhuurd naar tweede divisie clubs in Engeland. Sinds 2015 speelde de middenvelder al meer dan 30 wedstrijden. In het jaar dat Leicester City kampioen van de Premier League werd was hij nog speler van de jeugd. Voor Engeland onder de 21 heeft Hamza ook een aantal wedstrijden mogen spelen. Wie weet debuteert hij ooit voor het eerste van Engeland.

 

Benieuwd naar meer foto’s van de vriendin van Hamza Choudhury

Ga naar het Instagram-account van Olivia Fountain als je benieuwd bent naar nog meer foto’s en info.

 

Benieuwd naar meer Engelse WAGS? Bekijk dan hier het overzicht met Engelse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld de vriendin van Alex Oxlade Chamberlain, Perrie Edwards.