Oriana Sabatini de beroemde vriendin van Paulo Dybala

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Zangeres, model en actrice
  • Bijzonderheden: Oriana Sabatini is een beroemde zangeres en model. Ze heeft maar liefst 4.2 miljoen volgers op Instagram

Oriana is beroemd in Argentinië

Oriana Sabatini is de vriendin van Paulo Dybala. Oriana en Paulo zijn een echt Argentijns sterren koppel. Paulo is natuurlijk een wereldberoemde voetballer. En Oriana is een hele bekende zangeres in haar eigen land. Naast zingen acteert ze nog en is ze ook nog eens model. Deze prachtige dame is ook op social media zeer beroemd. Haar Instagram pagina telt maar liefst 4.2 miljoen volgers.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Het fenomeen Paulo Dybala

Iedere voetballiefhebber heeft waarschijnlijk wel een zwak voor deze voetballer. Want man o man, wat kan deze Argentijn voetballen. Zijn landgenoot Messi is van een andere planeet. Maar deze man kan er ook wat van. Met zijn prachtige techniek en zijn geweldige schot veroverd hij menig voetbalhart.

Paulo Dybala werd geboren in Laguna Larga op 15 november 1993. Paulo heeft maar één seizoen in Argentinië gevoetbald. Hij maakte namelijk in 2012 de grote stap naar Europa. Hier tekende hij een contract bij Palermo. In Italië had men al snel door dat deze man over uitzonderlijke kwaliteiten beschikte. Het kon dan ook niet lang uitblijven of er zou een grote club voor hem aankloppen. Deze club was Juventus uit Turijn. In juni van 2015 tekende Paulo een contract bij de oude dame. Zij betaalde een transfersom van 32 miljoen euro aan Palermo. Bij Juventus is Paulo alleen nog maar beter geworden en speelt hij tegenwoordig de pannen van het dak samen met Cristiano Ronaldo. Zijn waarde is hierdoor alleen nog maar verder gestegen en wordt op dit moment geschat op z’n 85 miljoen euro!

Wil jij nou nog meer zien van Oriana Sabatini? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!