Paige Milian de exotische vrouw van Raheem Sterling

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en blogger
  • Bijzonderheden: Raheem Sterling en Paige Milian kennen elkaar al sinds hun jeugd.

Meer info over Paige Milian

Het Instagram account van de vrouw van Raheem Sterling heeft meer dan 75.000 volgers. Haar YouTube account heeft meer dan 15.000 volgers. Je kunt dus wel stellen dat een grote groep het model/blogger volgt op Internet. Paige Milian heeft ook nog een ander Instagram account namelijk @milianproperty. Zal ze naast haar andere twee banen ook nog huizen verkopen?

De tekst gaat verder onder de foto’s

Raheem Sterling speler van City en het Engels nationaal elftal

Raheem Sterling had in het seizoen 2018/2019 een top jaar. Mede dankzij zijn vele doelpunten en assist werd City kampioen. Hij was lang genomineerd voor speler van de Premier League 2018/2019. Op een haar na ging de prijs toch naar de Virgil van Dijk. De buitenspeler van City speelt ook al sinds 2012 voor het Engelse nationale team.

 

Gevoelige binnenlandse transfer

In de zomer van 2015 maakte Raheem Sterling de gevoelige binnenlandse transfer van Liverpool naar Manchester City. De club uit Manchester maakte 63,7 miljoen euro over aan de Reds. Veel geld maar ook een goede zet. Sterling is op dit moment een van de meest waardevolle spelers van de Premier League met een marktwaarde van 160 miljoen euro.

 

Mis niets over Paige Milian

Kan je geen genoeg krijgen van de vrouw van Raheem Sterling? Houdt dan deze pagina goed in de gaten aangezien deze regelmatig wordt voorzien van nieuwe info en foto’s

 

Sterling heeft al heel wat passes gegeven aan zijn ploeggenoten zoals Sergio Agüero. Check hier de vriendin van Sergio Agüero.