Patricia Morales de beeldschone vriendin van Inaki Williams

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Patricia Morales en Inaki Williams zijn negatief in het nieuws verschenen, toen het stel ruzie had op straat en dit is gefilmd

Inaki Williams en Patricia Morales

Patricia Morales is en knappe vriendin van Inaki Williams. Je zal er niet vreemd van opkijken na het zien van de foto’s van Patricia Morales. Maar deze Spaanse schoonheid verdiend haar geld als model. Op Instagram is Patricia ook redelijk populair, met een dikke 20.000 volgers. Veel is er niet bekend over Patricia. Wel zijn er filmpjes opgedoken waarin Patricia en haar vriend Inaki ruzie hadden op straat.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Inaki en zijn Athletic Bilbao

De echte voetbalkenner zal het niet verbazen dat Inaki Williams in Bilbao geboren is, op 15 juni 1994. Deze jongen is namelijk een kind van de club. Toen Inaki 16 jaar was werd hij opgenomen in de jeugdopleiding van Bilbao. Hiervoor was hij actief bij een kleine onbekende Spaanse club. Inaki maakte nog in zijn eerst jaar zijn debuut voor het tweede elftal van Bilbao. Williams debuteerde op 6 december 2014 in het eerste elftal, in een competitiewedstrijd tegen Córdoba CF. Williams maakte op 19 februari 2015 zijn eerste treffer voor Bilbao, in de Europa League tegen Torino.

Inaki heeft een contract tot 2028

Dat Inaki Williams een kind van de club is blijkt wel uit het feit dat hij een contract heeft getekend tot 2028! Deze contract verlenging getuigd van groot respect van beide kanten. Uiteraard heeft Inaki een riant salaris weten af te spreken.

Inaki zijn interlandcarrière

Williams debuteerde in 2015 voor Spanje onder de 21. Hij maakte op 29 mei 2016 zijn debuut in het Spaans voetbalelftal, in een oefeninterland.

Benieuwd naar nog meer foto’s van Patricia Morales? Bekijk dan snel haar Instagram pagina!

Bekijk ook eens de mooie WAG van de landgenoot van Inaki Williams, namelijk de vriendin van Kepa. De doelman van Chelsea!