Patricia Noarbe is de beeldschone vriendin van Marcos Llorente

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student rechten
  • Bijzonderheden: Patricia Noarbe is erg actief op social media onder de naam Paddy.8

Patricia Noarbe en Marcos Llorente zijn sinds 2013 een stel

Patricia Noarbe is de vriendin van Marcos Llorente. Op dit moment komt de vriend van Patricia uit voor het Spaanse Atletico Madrid. Dit Spaanse stel is sinds 2013 bij elkaar. Patricia is geboren op 8 augustus 1996. Op dit moment is ze nog bezig met haar studie rechten. Naast haar studie is Patricia zeer actief op social media. Ze doet dit niet onder haar eigen naam, maar onder de naam @Paddy.8. Op haar Instagram laat Patricia graag dingen zien over sport, reizen en mode.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wat weten wij over Marcos Llorente

Marcos Llorente werd op 30 januari 1995 geboren in de Spaanse hoofdstad Madrid. Deze jonge Spaanse voetballer komt uit als middenvelder. Marcos is een echte jongen van de stad. Hij kwam dan ook in de jeugd uit voor Real Madrid. In het seizoen van 2014 maakte Marcos zijn senioren debuut voor Real Madrid Castilla. Dit is het tweede team van de club. Uiteindelijk maakte Marcos de overstap naar het eerste team van Real Madrid. Hij kwam voor dit team helaas maar tot 22 optredens. En mede door de moordende concurrentie kwam hij niet veel aan spelen toe.

Uiteindelijk besloot Real om Marcos te verhuren aan Alaves, hier maakte hij het seizoen af en kwam tot 32 optredens. Nadat Marcos wat teruggekeerd naar Real Madrid werd hij verkocht aan de aartsrivaal Atletico Madrid. Atletico maakte 40 miljoen euro over naar Real. Het lijkt erop dat Marcos een stuk beter uit de verf komt bij Atletico.

Check nu de Instagram van Patricia Noarbe

Wil jij nou nog meer zien van Patricia Noarbe? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van eigen bodem misschien wel wat voor je!