Patrizia Ruiz is de knappe vrouw Miguel Angel Moya

  • Nationaliteit: Spaans
  • Geboortedatum: 11-01-1987
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Zangeres, model en actrice
  • Bijzonderheden: Trouwde in 2015 met Miguel Angel Moya

Wat weten we over Patrizia Ruiz

Patrizia Ruiz is de vrouw van Miguel Angel Moya. De knappe Spaanse vrouw van Miguel Angel Moya werd geboren in Barcelona op 11 januari 1987. Ze is een bekende Spaanse zangeres en is daarnaast professioneel model en actrice. Al vanaf jonge leeftijd wilde Patrizia optreden en zingen. Deze dromen zijn voor allemaal uitgekomen, ze speelde namelijk al in diverse films en stond op het podium in enkele musicals. In 2009 leerde Patrizia Ruiz en Miguel Angel Moya elkaar kennen. Het Spaanse koppel besloot in 2015 in het huwelijksbootje te stappen. De twee hebben een dochter en een zoon gekregen samen. Ben jij benieuwd geworden naar de vrouw van Miguel Angel Moya? Bekijk dan snel haar mooie foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Spaanse doelman Miguel Angel Moya

Miguel Angel Moya is een Spaanse doelman die werd geboren in Binissalem op 2 april 1984. Moya begon op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van RCD Mallorca. Op 29 augustus 2004 maakte hij zijn debuut in het eerste team van de club. Moya en Mallorca bleken een goede match te zijn, want hij speelde vijf seizoenen bij de club. In 2009 vertrok Moya en tekende een contract bij Valencia. Echter werd zijn periode bij Valencia geen succes en werd al snel besloten hem te verhuren aan Getafe CF. Deze club nam hem na één seizoen definitief over van Valencia. Bij Getafe werd Moya eerste doelman en speelde een hoop wedstrijden in de Primera Division.

In juli van 2014 maakte Moya de mooie transfer naar Atletico Madrid. De Madrilenen namen hem over voor 3 miljoen euro. Echter werd Moya nooit eerste keeper bij Atletico en kwam hij in vier seizoenen slechts tot 36 wedstrijden. In februari 2018 vertrok Moya transfervrij naar zijn huidige club Real Sociedad. Hier is hij vaste doelman en is hij een belangrijke schakel in het team.

Wil jij nou nog meer zien van Patrizia Ruiz? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Lorelei Taron is de prachtige vrouw van Radamel Falcao. Bekijk haar snel op de volgende pagina!