Paula Magdalena de vriendin van Timo Werner

Helaas is er niet heel veel bekend over Paula Magdalena. Ze maakt geen gebruik van Social Media zoals Instagram of Facebook. Op het Instagram-account van Timo Werner staan helaas ook maar twee foto’s van de Duitse schone. We weten dat ze elkaar in 2018 hebben leren kennen en dat Paula naast haar studie bijverdient met modellenwerk. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan door naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Timo Werner

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Student / Model
  • Bijzonderheden: Paula Magdalena en Timo Werner hebben elkaar in 2018 leren kennen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Timo Werner speler van RB Leipzig

VfB Stuttgart ontving in de zomer van 2016 14 miljoen euro voor de Duitse spits. Bij Leipzig is de spits uit Stuttgart echt op dreef gekomen. Hij speelde al meer dan 110 wedstrijden voor de club en scoorde al meer dan 70 doelpunten. Dit bleef bij de grote clubs niet on opgemerkt. Werner wordt keer op keer gelinkt aan grote clubs als Manchester United en Real Madrid. Tot een transfer kwam het nog niet. Daarnaast heeft hij zich ook in de kijker gespeeld bij het nationale elftal van Duitsland. In 2017 maakte hij zijn debuut voor die Mannschaft. Hij speelde al meer dan 25 wedstrijden en mocht al meer dan 10 keer scoren. Een ding is zeker, Timo Werner gaat een grote toekomst tegemoet als hij zo door gaat.

 

Mis niets van de vriendin van Timo Werner

Je wil natuurlijk niets missen van Paula Magdalena. Deze pagina blijven we voorzien van de nieuwste info en foto’s van haar! Blijf deze pagina dus goed in de gaten houden.

 

Een overzicht met meer WAGS uit Duitsland vind je hier. Hier vind je bijvoorbeeld Nina Neuer de vrouw van keeper Manuel Neuer.