Paz Cardoso is de prachtige vrouw van Diego Forlan

  • Nationaliteit: Uruguayaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Paz en Diego Forlan hebben samen drie kinderen

Paz en Cardoso stapte in 2013 in het huwelijkbootje

Paz Cardoso is de vrouw van Diego Forlan. Dit Uruguayaanse koppel bezegelde hun liefde in 2013 door met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Samen hebben ze drie kinderen gekregen, twee dochters en één zoontje. Paz Cardoso is behoorlijk actief op Instagram, haar pagina telt een dikke 35.000 volgers. Op haar Instagram laat ze graag dingen zien die ze met haar gezin samen doet. Zo maken ze veel reizen samen en maken ze tripjes naar het strand of naar de dierentuin.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Voetbal legende Diego Forlan

Diego Forlan kwam ter wereld op 19 mei 1979 in de hoofdstad van Uruguay, Montevideo. Zijn debuut in het betaalde voetbal maakte Forlan bij het Argentijnse Independiente. Halverwege het seizoen 2001/2002 maakte Forlan de grote oversteek naar Europa. Hij tekende een contract bij Manchester United. Vanaf daar ging het hard met de carrière van Forlan.

Hij scoorde aan de lopende band en won internationale prijzen met zijn clubs. Clubs heeft Forlan zeker gehad, veel clubs! Hier de indrukwekkende lijst van clubs die Diego Forlan heeft gediend: Independiente, Manchester United, Villarreal CF, Atlético Madrid, Internazionale, Internacional, Cerezo Osaka, Peñarol, Mumbai City FC en Kitchee SC.

Naast clubvoetbal heeft Diego Forlan ook een geweldige staat van dienst voor het nationale team van Uruguay. Hij van 2002 tot 2015 actief voor het team van Uruguay, hiervoor kwam hij maar liefst 112 keer in actie.

Wil jij nou nog meer zien van Paz Cardoso? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!