Perrie Edwards is zangeres en tevens de vriendin van Alex Oxlade-Chamberlain

Hier is Perrie Edwards, de vriendin van Liverpool speler Alex Oxlade-Chamberlain! Dit koppel mag wel toch wel een echt sterren stel noemen. Perrie Edwards is zelf namelijk een bekende zangeres. De grote doorbraak van deze op 10 juli 1993 geboren Britse zangeres kwam in 2011 tijdens het televisieprogramma X-Factor.

De tekst gaat verder na de foto’s

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Zangeres
  • Bijzonderheden: Pierrie heeft op Instagram 9.3 miljoen volgers dat zijn er meer dan Alex Oxlade-Chamberlain heeft!

Perrie Edwards werd bekend door de Britse X-Factor 2011

Tijdens dit tv programma vormde Perrie met drie andere meiden de groep Little Mix. Ze zijn de enige meidengroep die deze talentenjacht heeft gewonnen. Little Mix heeft in Engeland vier nummer één hits op hun naam staan.

Perrie Edwards haar ex-vriend is Zayn Malik, voormalig lid van de boyband One Direction. Ze leerden elkaar kennen bij X-Factor, en twee jaar later verloofden ze zich met elkaar. Helaas is het niet zo gegaan zoals ze waarschijnlijk hadden gehoopt. Na een verloving van twee jaar maakte Zayn Malik het namelijk uit door middel van een sms’je.
Inmiddels heeft Perrie de liefde weer gevonden in de vorm van Alex Oxlaide-Chamberlain. Die we natuurlijk kennen van Champions League winnaar Liverpool, en voorheen Arsenal. Van een verloving is nog geen sprake voor het stel. Maar we hopen in ieder geval dat het ditmaal beter voor haar afloopt!

Nog geen genoeg gekregen van Perrie Edwards? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vrouw van David Beckham misschien wel wat voor je!