Polly Parsons is de bekende vrouw van Thomas Vermaelen

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Was voorheen verloofd met soapacteur Sid Owen

Polly en Thomas hebben twee kinderen

Polly Parsons is de vrouw van Thomas Vermaelen. De vrouw van Thomas Vermaelen studeerde aan de Elmhurst School for Dance. Hier vond ze haar passie voor televisie- en acteerwerk. Op de Britse televisie presenteerde ze verschillende programma’s en had ze enkele rollen in tv series. De vrouw van Thomas Vermaelen had voorheen een relatie met Brits soapacteur Sid Owen. Met hem was ze zelfs van 2009 tot 2012 verloofd. Nadat deze relatie op de klippen was gelopen begon Polly met daten met Thomas Vermaelen. Inmiddels is het stel al jaren bij elkaar en gaven ze elkaar in juni 2017 het ja-woord. Het stel heeft samen twee kinderen gekregen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Ajacied Thomas Vermaelen

Thomas Vermaelen werd geboren in Kapellen op 14 november 1985. Deze Belgische verdediger maakte naam bij Ajax. Daar kwam hij op negentienjarige leeftijd binnen en werd meteen in het eerste seizoen kampioen. Op 19 juni verruilde Vermaelen Ajax voor het grote Arsenal. Dat betaalde 12 miljoen aan de Amsterdammers. In de vijf daarop volgende seizoenen kwam Vermaelen tot 150 wedstrijden en 15 goals voor The Gunners. Op 9 augustus 2014 kwam naar buiten dan FC Barcelona Vermaelen overnam van Arsenal. De Catalanen betaalde ruim 19 miljoen euro voor de Belg. In zijn tijd bij Barcelona werd Vermaelen geplaagd door blessures, iets wat eigenlijk al heel zijn carrière het geval is.

Op 8 augustus 2016 werd Vermaelen voor één seizoen verhuurd aan AS Roma. De Romeinen hadden ook een optie tot aankoop. Echter bleef het blessureleed Vermaelen achtervolgen en mede hierdoor nam AS Roma de belg na één seizoen niet definitief over. In de zomer van 2019 liep Vermaelen uit zijn contract bij Barcelona. Zijn nieuwe club vond hij in Japan, namelijk Vissel Kobe. Vermaelen heeft op 8 februari 2020 met Vissel Kobe de Japanse Supercup gewonnen

Wil jij nou nog meer zien van Polly Parsons? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!