Polona Faganelj is leuke vrouw van Tim Matavz

Heel veel is er niet bekend over Polona Faganelj. De Sloveense maakt geen gebruik van Social Media zoals Facebook of Instagram. Gelukkig doet haar man Tim Matavz dat wel. Op zijn Instagram is ze regelmatig op de foto te zien. Het Sloveense gezin bestaande uit Tim, Polona en hun drie kinderen wonen in Arnhem. Tim speelt namelijk bij Vitesse. Benieuwd naar foto’s van de Sloveense? Scroll dan alvast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Tim Matavz

  • Nationaliteit: Sloveens
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Hebben samen drie kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Tim Matavz is speler van Vitesse

1 juli 2017 nam Vitesse de Sloveense spits over van FC Augsburg. Hij speelde 20 officiële wedstrijden voor de club uit de Bundesliga voordat hij weer terugkwam naar de Eredivisie. Matavz speelde namelijk ook al voor FC Emmen, FC Groningen en PSV. Bij laatstgenoemde speelde hij 70 wedstrijden en wist hij 24 keer te scoren. Matavz speelde tevens ook nog voor het Duitse 1.FC Nürnberg en het Italiaanse Genoa CFC. Sinds 2010 is de boomlange spits ook international van Slovenië. Hij speelde al meer dan 35 wedstrijden en wist al vaker dan 10 keer te scoren

Bekijk nog meer foto’s van de vrouw van Tim Matavz

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Polona Faganelj? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar man Tim Matavz voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met Nederlandse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek.