Dit is de Portugese vriendin van Edgar Ie

Helaas is er maar weinig bekend van de Portugese. Het is niet eens bekend wat haar naam is. Of ze bewust onder de radar wil blijven is niet bekend. Ze maakt in ieder geval geen gebruik van Social Media zoals Instagram, Facebook of Twitter. We weten tevens ook niet of ze werkt. Wel is bekend dat ze op dit moment samen met haar vriend in Rotterdam woont. In hun vrije tijd gaan ze het liefst terug naar hun geboorte Portugal.

Nog meer informatie over de vriendin van Edgar Ie

  • Nationaliteit: Portugees
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Edgar Ie is speler van Feyenoord

Op dit moment wordt de Portugese speler verhuurd aan Feyenoord door Trabzonspor. Trabzonspor nam de verdediger transfervrij over van LOSC Lille. Hij speelde tevens nog voor veel meer club.s Hij speelde o.a. voor FC Nantes, Belenenses SAD en Barcelona B. Sinds 2017 is hij ook international van Portugal. Hij kwam echter tot nu toe niet verder dan 1 wedstrijd voor zijn vaderland. Of hij nog meer wedstrijden voor Portugal gaat spelen is nog maar de vraag.

 

Nog meer foto’s van de vriendin van Edgar Ie

Helaas heeft ze zelf geen Instagram. Benieuwd naar meer foto’s van haar? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar vriend. Hij post regelmatig foto’s van haar.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Portugal? Wat dacht je bijvoorbeeld van Daniela Machedo de vriendin van Joao Cancelo/