Rachel Legrain-Trapani de ex-vriendin van Benjamin Pavard

In Frankrijk is Rachel al enige tijd bekend. In 2007 deed ze mee aan de Miss France verkiezingen. Deze wist ze te winnen. Ze houdt zich nu bezig met acteren, presenteren en ze schrijft zo nu en dan een column. Daarnaast heeft ze ook nog een eigen podcast show. Hoe ze hier allemaal tijd voor heeft is de vraag. Naast haar drukke carrière besteed ze namelijk ook nog veel tijd aan haar zoontje. Rachel en Banjamin hebben niet heel lang een relatie gehad. Hun relatie duurde namelijk maar iets langer dan een jaar. Op haar Instagram-account is te zien dat ze opnieuw geluk in de liefde heeft gevonden.

Meer informatie over de ex-vriendin van Benjamin Pavard

  • Nationaliteit:Frans
  • Kleur haar:Bruin
  • Kleur ogen:Bruin
  • Beroep:Actrice
  • Bijzonderheden:Rachel en Benjamin zijn in 2018 uit elkaar gegaan. Misschien dat het leeftijdsverschil van 7 jaar er iets mee te maken had

Bekijk de foto’s van de Franse hieronder, let op, de tekst gaat verder onder de foto’s.

Benjamin Pavard speler van Bayern München

Maar liefst 35 miljoen euro ontving VfB Stuttgart voor de Franse verdediger in de zomer van 2019. Hij verliet de club nadat hij meer dan 80 wedstrijden voor ze had gespeeld. Mede door zijn goede spel tijdens het WK van 2018 in Rusland speelde hij zich in de kijker bij de grote clubs. Met Frankrijk werd hij wereldkampioen. Hij speelde voor zijn vaderland inmiddels meer dan 25 wedstrijden. In het verleden speelde hij ook nog voor de Franse club Lille.

 

De ex-vriendin van Benjamin Pavard op Social Media

Kan je geen genoeg krijgen van Rachel Legrain-Trapani bekijk dan haar Instagram-account.

 

Een overzicht met meer Franse WAGS vind je hier. Je vindt hier bijvoorbeeld de knappe vrouw van Hugo Lloris, Marine Lloris.