Rafaela Lima de vriendin van Renan Lodi

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Rafaela Lima is de vriendin van Renan Lodi. Het stel houdt hun privé leven het liefst buiten de media

Wie is Rafaela Lima

Rafaela Lima is de vriendin van Atletico Madrid verdediger Renan Lodi. Helaas is er vrij weinig bekend over dit Braziliaanse stel. We weten wel dat Rafaela nog studeert op dit moment. De vriendin van Renan Lodi probeert zoveel mogelijk uit de media te blijven. Ze geeft nooit interviews en haar Instagram is ook privé. Wel hebben we een aantal foto’s van Rafaela Lima op onze staan. Bekijk de dus snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Atletico Madrid verdediger Renan Lodi

Renan Lodi is een jonge Braziliaanse verdediger die werd geboren in Serrana op 8 april 1998. Deze begaafde linkspoot begon zijn loopbaan in zijn geboorteland. Dit deed hij bij de jeugd van Athletico Paranaense. Nadat hij van 2012 tot 2016 voor de jeugdelftallen van deze club was uitgekomen stroomde hij door naar het eerste elftal bij de senioren. Voor het eerste elftal van de club speelde Renan in totaal 30 wedstrijden. Hij maakte in deze wedstrijden een goede indruk. Hij is een felle verdediger met drang naar voren. Een perfecte vleugel verdediger voor het moderne voetbal dus.

Dit bleef natuurlijk ook niet ongezien door de scouts van de grote Europese clubs. Atletico Madrid was uiteindelijk de gelukkige en legde Renan Lodi in 2019 vast met een contract tot 2025. Bij deze transfer was een bedrag van 20 miljoen euro gemoeid. 2019 was ook het jaar waarin Renan Lodi zijn debuut maakte voor het Braziliaanse voetbalelftal!

Wil jij nou nog meer zien van Rafaela Lima? Ga dan snel naar de Instagram van Renan Lodi Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!