Rafaella Szabo is de stoere vriendin van Axel Witsel

Rafella is half Hongaars half Roemeens maar is in België opgegroeid. Ze heeft samen met Witsel twee kinderen. Aangezien haar vriend bij Borussia Dortmund speelt woont het gezin nu in Duitsland. Echter hebben ze ook al in Rusland, China en Portugal gewoond. Allemaal doordat Witsel daar voetbalde. Ze besteed haar vrij tijd het liefste aan haar gezin en ze houdt ontzettend van sporten. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan verder naar benden.

Nog meer informatie over de vriendin van Axel Witsel

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Rafaella Szabo en Axel Witsel hebben samen twee kindjes

De tekst gaat verder onder de foto’s

Axel Witsel speler van Borussia Dortmund

De Belgische middenvelder speelde van 2017 tot 2018 voor de Chinese club TJ Quanjian. Iedereen dacht dat het hem alleen nog maar om het geld ging. Maar hij besloot toch een transfer terug te maken naar Europa. Hij speelde voorheen ook al voor de Russische club Zenit Saint Petersburg en voor Benfica uit Portugal. Bij Dortmund staat de teller inmiddels op meer dan 50 wedstrijden. Sinds 2008 is hij al international van België. Hij speelde al meer dan 100 wedstrijden voor zijn vaderland. Hij werd met België tijdens het WK van 2018 derde nadat ze Engeland in de troostfinale versloegen.

 

Rafaella Szabo op Social Media

Meer foto’s van de vrouw van Axel Witsel vind je hier. Tevens wordt deze pagina regelmatig voorzien van nieuwe foto’s en info.

 

Benieuwd naar meer Belgische WAGS? Hier vind je een overzicht. Je vindt hier bijvoorbeeld Marie Kindermans de vrouw van Thorgan Hazard.