Raluca Gold-Fuchs is de vrouw van Christian Fuchs

De Oostenrijkse Racula Gold-Fuchs is in 2014 met Christian getrouwd. Het stel heeft samen twee kinderen. Raluca heeft een eigen bedrijf genaamd RA-Entertainment. Het bedrijf verzorgd design en productie voor evenementen. De Oostenrijkse maakt geen gebruik van Instagram, Twitter of Facebook. Ze verschijnt zo nu en dan wel op de foto’s van het Instagram-account van haar man. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan naar beneden.

Meer informatie over de vrouw van Christian Fuchs

  • Nationaliteit: Oostenrijks
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Heeft een eigen bedrijf
  • Bijzonderheden: Raluca Gold-Fuchs en Christian Fuchs zijn in 2014 getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Christian Fuchs speelt bij Leicester City

Juli 2015 werd de Oostenrijkse verdediger overgenomen van Schalke 04. Daarvoor hoefde Leicester City niets te betalen aangezien hij transfervrij was. Het werd gelijk een groot succes voor de Oostenrijker. Hij kon zich namelijk een jaar later kampioen van de BPL noemen. Samen met onder andere Jamie Vardy en Riyad Mahrez had de club een topjaar en dat notabene nadat ze gepromoveerd waren naar de Premier League. Fuchs kwam tussen 2006 en 2016 maar liefst 78 keer uit voor zijn vaderland.

 

Blijf up-to-date over de vrouw van Christian Fuchs

Houdt deze pagina goed in de gaten als je niets wil missen van de Oostenrijkse. Deze pagina wordt namelijk regelmatig voorzien van nieuwe informatie en foto’s.

 

Benieuwd naar meer WAGS van Leicester City? Bekijk dan hier het overzicht.