Raquel Dominguez de beeldschone vriendin van Santi Mina

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Raquel Dominguez is een zeer sportief en surft ook heel veel in haar vrije tijd

Raquel Dominguez verdiend haar geld als model

We hebben weer een prachtige WAG voor je. Ditmaal Raquel Dominguez, de beeldschone vriendin van Valencia speler Santi Mina. Zoals zoveel WAGS is ook Raquel model van beroep. Na het zien van haar foto’s zal je wel begrijpen waarom. In Spanje is Raquel geen onbekende. Nadat Valencia de Copa del Rey had gewonnen door te winnen van Barcelona. Kwam Raquel het veld op om op de foto te gaan met haar vriend Santi Mina en de beker. Het was op dat moment duidelijk dat de meeste ogen gericht waren op Raquel en niet op de beker!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Santi Mina de voetballer

Santiago Mina is geboren in Vigo op 7 december 1995. Deze Spaanse aanvaller begon zijn voetballoopbaan in de jeugd bij de club uit de stad waar hij geboren is, Celta de Vigo. Op 16 februari 2013 maakte Santi zijn debuut voor het eerste elftal, een wedstrijd tegen Getafe. Helaas voor Santi verloren ze deze uitwedstrijd met 3-1. In de drie seizoenen die hierop volgde speelde Santi vijftig wedstrijden voor de club. De 8e plaats op de ladder was het hoogst haalbare voor de club.

Santi vertrok in juli 2015 naar Valencia. Hier tekende hij een contract tot medio 2021. Bij deze club kwam hij in 4 seizoenen tot 150 wedstrijden, waaronder in de CL en EL. Een vaste basisplaats kon Santi helaas niet afdwingen bij Valencia. Waarna Santi terugkeerde op het oude vertrouwde nest, bij Celta de Vigo. Hier tekende hij in 2019 een contract tot medio 2024. Bij deze transfer was een bedrag van 30 miljoen euro gemoeid.

Wil jij nou nog meer zien van Raquel Dominguez? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!