Raquel Mauri de knappe vrouw van Ivan Rakitic

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Kapster
  • Bijzonderheden: Trouwde in 2013 met Ivan Rakitic

Raquel Mauri en Ivan Rakitc hebben sinds 2011 een relatie

Raquel Mauri is de prachtige vrouw van FC Barcelona speler Ivan Rakitic. Rakitic leerde zijn vrouw in Sevilla kennen. Het verhaal gaat dat hij de nacht voor het tekenen van zijn contract bij Sevilla FC nerveus was en besloot naar een bar te gaan. Hier zat hij aan de bar en werd geholpen door niemand minder dan Raquel Mauri.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wat weten wij over Ivan Rakitic?

Ivan Rakitić is geboren in Rheinfelden op 10 maart 1988. Hij is van Zwitsers-Kroatisch komaf. Zijn grote doorbraak beleefde Ivan Rakitic bij FC Basel. Hier speelde hij t/m 2007, waarna hij richting de Duitse competitie vertrok. Hier tekende hij een contract bij FC Schalke 04. Na drie jaar hield hij het voor gezien in Duitsland en zocht hij de zon op in Spanje. Sevilla bood de middenvelder een contract aan, en bij deze club heeft hij zijn naam echt gevestigd. Hij heerste op het middenveld van Sevilla en maakte indruk om tal van geïnteresseerde clubs. In juli van 2014 tekende Rakitic dan ook een contract bij het grote FC Barcelona. Zij betaalde 20.000.000 miljoen euro voor de Kroaat. Helaas voor Rakitic is sinds de komst van Frenkie de Jong zijn positie niet langer onomstreden. En wordt er zelfs gesproken over een transfer aankomende zomer.

Wil jij nou nog meer zien van Raquel? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG misschien wel wat voor jou! Zij is tevens de vriendin van de grote concurrent van Ivan Rakitic bij FC Barcelona!