Rebeca Tavares is de mooie vrouw van Fabinho

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Speelde bij het dames elftal van Monaco maar is inmiddels gestopt
  • Bijzonderheden: In 2015 stapte Fabinho en Rebeca in het huwelijksbootje

Meer over Rebeca Tavares

De vrouw van Fabinho is geboren in 1996. Ze is half Spaans half Braziliaans. De Braziliaanse is groot fan van haar man en houdt zelf ook erg van voetbal. Op haar Instagram pagina is te zien dat ze maar al te graag naar de voetbalwedstrijden van haar man gaat. In haar Bio heeft ze zelfs een video staan van het vrouwen elftal van AS Monaco. Daarnaast gaat het stel graag samen op reis. Vooral Amerika lijkt een van de favoriete vakantie bestemmingen. Zo zijn namelijk al in New York, Washington en natuurlijk LA geweest.

 

Onder de foto’s gaat de tekst verder

Fabinho speler van Liverpool

Fabinho werd op 1 juli 2018 speler van Liverpool. AS Monaco ontving een bedrag van 45 miljoen euro voor de Braziliaanse middenvelder. Het duurde niet lang voor hij met de club uit Engeland resultaat boekte. Hij won namelijk al de Champions League, UEFA Super Cup en het Wereldkampioenschap voor clubs.

 

Rebecas Tavares op Social Media

De vrouw van Fabinho heeft meer dan 100k volgers op haar Instagram. Wil je meer foto’s van haar zien? Bekijk dan haar Instagram pagina.

 

Benieuwd naar andere Braziliaanse WAGS? Wat dacht je van de Larissa Saad de vrouw van Lucas Moura. Een overzicht met Braziliaanse WAGS vind je hier.