Rebecca Landin is de leuke vriendin van Sam Larsson

Helaas heeft Rebecca Landin haar Instagram-account op privé staan. Gelukkig post Sam regelmatig foto’s van haar! Benieuwd? Scroll dan alvast naar bedenen. We weten verder dat de Zweedse samen met Larsson een dochtertje heeft. Dat ze van sushi houdt weten we wel! Regelmatig zien we foto’s op het Instagram-account van Sam dat ze in een goed restaurant zitten. Wanneer Sam niet hoeft te voetballen gaat het jonge gezinnetje het liefst op vakantie. Vaak gaan ze terug naar Zweden. Het land waar ze beide zijn geboren.

Nog meer informatie over de vriendin van Sam Larsson

  • Nationaliteit: Zweeds
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Hebben samen een dochtertje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sam Larsson is speler van Feyenoord

21 augustus 2017 ontving SC Heerenveen 4 miljoen euro voor de aanvaller uit Zweden. Hij verliet de club uit het hoge noorden nadat hij 84 officiële duels voor ze had gespeeld. Hij wist 23 keer voor ze te scoren. Bij Feyenoord heeft Sam Larsson niet altijd een basisplaats. Hij wist met de club al wel wat prijzen te pakken. Zo won hij de Johan Cruijff schaal en de KNVB beker. In Zweden, zijn geboorteland wist hij de Zweedse beker te winnen.

 

Blijf up-to-date over de vriendin van Rebecca Landin

Wil je niets missen van Rebecca Landin? Houdt dan deze pagina goed in de gaten. Deze blijven we namelijk voorzien van de laatste info en foto’s van haar.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS van Feyenoord? Bekijk dan deze pagina met het overzicht met Feyenoord WAGS.