Renate Moe is de prachtige vriendin van Hakon Evjen

Renate Moe is net als haar vriend erg sportief ze zit namelijk op handbal. Op haar Instagram-account heeft ze meer dan 1.000 volgers. Op de foto’s komt ook regelmatig haar vriend voorbij. Hoe lang het stel al samen is, is niet duidelijk. We weten ook niet of ze samen met Hakon naar Nederland is verhuisd. Op de foto’s is te zien dat ze erg van stappen houdt. Regelmatig is ze met een lekker drankje op de foto te zien.

Nog meer informatie over de vriendin van Hakon Evjen

  • Nationaliteit: Noors
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Is net als haar vriend erg sportief, ze speelt handbal.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Håkon Evjen is speler van AZ Alkmaar

1 januari 2020 is de Noorse centrale middenvelder overgekomen van Bodø/Glimt. De club uit Alkmaar maakte 2,5 miljoen euro over aan de Noorse club. Bij zijn vorige werkgever speelde hij totaal 47 wedstrijden en wist hij 15 keer te scoren. Bij AZ Alkmaar heeft hij nog geen officieel duel gespeeld. Hakon speelde al voor Noorwegen onder de 15, 16, 17, 18, 19, 20 én 21. Het zal een kwestie van tijd zijn voordat hij gaat spelen voor het eerste van Noorwegen.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Hakon Evjen

Kan je geen genoeg krijgen van Renate Moe? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met alle WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Janna Verhorst de vriendin van Thomas Ouwejan.