Ricarda Killan is de leuke vrouw van Marten de Roon

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Heeft drie kinderen met Marten de Roon

Ricarda en Marten hebben drie kinderen

Ricarda Killan is de vrouw van Marten de Roon. Dit Nederlandse koppel woont in het prachtige Italië, in Bergamo om precies te zijn. Hier speelt Marten de Roon voor Atalanta Bergamo. De familie De Roon blijft graag uit de media met hun gezin. Er is dan ook vrij weinig bekend over Ricarda. Wel weten we dat zij en Marten de Roon samen drie kinderen hebben. Ricarda Killan is ook niet actief op social media. Ben jij toch benieuwd naar Ricarda? Bekijk haar foto’s dan hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oranje international Marten de Roon

Marten de Roon werd geboren in Zwijndrecht op 29 maart 1991. Deze middenvelder speelde in de jeugd bij ASWH, Feyenoord en bij Sparta Rotterdam. Voor deze laatste club maakte hij in het seizoen 2009/2010 zijn debuut in het eerste elftal. In Nederland diende Marten nog één andere club, SC Heerenveen. Bij Heerenveen groeide Marten uit tot een complete middenvelder en werd hij zelfs benoemd tot aanvoerder van de Friezen. Vrij verrassend kreeg Marten een aanbod uit het buitenland. Atalanta Bergamo wilde hem graag vastleggen, en zo geschiedde. Marten vertrok met zijn gezin richting Italië.

Echter na één seizoen werd De Roon alweer verkocht aan Middlesbrough. Maar al na één seizoen in Engeland kocht Atalanta De Roon alweer terug. Inmiddels is De Roon een vaste waarde op het middenveld van Atalanta en zijn ze een stabiele subtopper geworden in Italië. Ze spelen zelfs in de Champions League en doen dit verrassend goed. Het lijkt erop dat Marten de Roon helemaal op zijn plek zit bij Atalanta Bergamo. Maar wie weet maakt hij ooit nog een stapje hogerop.

Wil jij nou nog meer zien van Ricarda Killan? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Marten de Roon voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!