Richelle Beerens is de leuke vrouw van Roy Beerens

Richelle Beerens en haar man Roy zijn al erg lang bij elkaar. Ze zijn in 2008 met elkaar getrouwd en hebben samen in Duitsland en Engeland gewoond. Het stel woont op dit moment in Nederland aangezien Roy bij Vitesse speelt. Ze hebben samen drie kinderen, een jongen en twee meisjes. Richelle houdt zo erg van fashion dat ze er haar beroep van heeft gemaakt. Richelle is namelijk personal stylist, daarnaast doet ze ook kinderen stylen. Als klap op de vuurpijl heeft ze ook nog een eigen webshop met kinderkleding. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan vast naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Roy Beerens

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Styliste en heeft een eigen webshop met kinderkleding
  • Bijzonderheden: Hebben samen drie kinderen en zijn in 2008 getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Roy Beerens is speler van Vitesse

Roy Beerens heeft al bij behoorlijk wat clubs gespeeld. Hij begon zijn profcarriere bij PSV. Daarna verhuisde hij naar NEC Nijmegen. Ook heeft hij nog gespeeld bij SC Heerenveen, AZ Alkmaar het Duitse Hertha BSC en het Engelse Reading. Voor SC Heerenveen speelde de rechtsbuiten het meest. Hij speelde 110 wedstrijden voor de club uit Friesland en scoorde 25 keer. Hij won in zijn carrière twee keer de Eredivisie en twee keer de KNVB beker. Tussen 2010 en 2011 speelde hij twee wedstrijden voor het Nederlands elftal.

Bekijk nog meer foto’s van de vrouw van Roy Beerens

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Richelle Beerens? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met Nederlandse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek.