Wie is de vrouw van Virgil van Dijk?

Rike Nooitgedagt is de vrouw van Virgil van Dijk. Deze WAG staat aan de zijde van de beste verdediger van de wereld. Toch is er niet veel bekend over Rike Nooitgedagt. Het stel houdt hun privé leven het liefst uit de media. We weten wel dat het stel al jaren samen is en samen het eerste buitenlandse avontuur van Van Dijk aanging in Schotland. Inmiddels woont het stel in Liverpool samen met hun dochtertje, Nila. Rike en Virgil zouden in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt. Helaas heeft de vrouw van Virgil van Dijk geen social media, toch hebben wij een aantal foto’s van haar op onze site staan. Bekijk ze snel hier beneden.

Rike Nooitgedagt de vrouw van Virgil van Dijk

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Heeft een dochtertje samen met Virgil van Dijk

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Virgil van Dijk

Virgil van Dijk heeft eigenlijk geen introductie nodig. We hebben het hier namelijk over de beste verdediger van de wereld en tevens aanvoerder van het Nederlands elftal. Van Dijk maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij FC Groningen. Bij FC Groningen groeide Van Dijk uit tot een zeer solide verdediger. Toch was er vanuit de Nederlandse topclubs weinig aandacht voor hem. Daarop besloot Virgil een transfer naar Celtic te maken. Met de Schotten won Van Dijk tweemaal de landstitel. In september van 2015 maakte Van Dijk de overstap naar de Premier League. Hij tekende een contract bij het Southampton van toenmalig trainer Ronald Koeman. The Saints betaalde een dikke 15 miljoen euro voor Virgil van Dijk.

In de twee daaropvolgende seizoenen liet Van Dijk zien tot de beste verdedigers van de wereld te horen. Zijn fantastische spel trok natuurlijk de aandacht van de echte topclubs. Op 27 december 2017 vertrok Van Dijk naar Liverpool. Met de transfer van 84,5 miljoen werd Van Dijk op dat moment de duurste verdediger ooit en daarnaast de duurste Nederlandse voetballer ooit. Bij Liverpool is Van Dijk uitgegroeid tot de beste verdediger ter wereld. Voor zijn prestaties won hij diverse individuele prijzen. En als kers op de taart won hij met Liverpool de Champions League van 2018/19.

Hoe lang is Virgil van Dijk?

Heb jij altijd al willen weten hoe lang Virgil van Dijk nou eigenlijk is? Daar hebben wij natuurlijk het antwoord op! De lengte Virgil van Dijk is namelijk 1,93 meter. Hiermee is Virgil van Dijk de langste verdediger van het Nederlands elftal. Virgil van Dijk is vanwege zijn lengte bijna onklopbaar in de lucht. Ook in aanvallend opzicht is Virgil van Dijk erg gevaarlijk dankzij zijn lengte van 1,93 meter. Zo heeft hij al meerdere kopgoals gemaakt voor zijn club Liverpool en ook voor het Nederlands elftal.

Meer weten over Rike Nooitgedagt?

Wil jij nou nog meer zien van Rike Nooitgedagt? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Virgil van Dijk voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!