Rocío Galindo is de knappe vriendin van Angelino

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Bruin
  • Bijzonderheden: Hebben in april hun eerste kindje gekregen.

Meer over Rocío Galindo

In 2019 hebben Angelino en zijn vriendin samen een kindje gekregen. De kersverse ouders zien er gelukkig uit op de foto’s van haar Instagram. Het is ook duidelijk te zien dat ze graag op reis gaat. Met name citytrips lijken de voorkeur te hebben.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Angelino terug naar Manchester City

Angelino heeft al bij behoorlijk wat clubs gespeeld. Hij kwam al uit voor FC Girona, RCD Mallorca, NAC Breda, New York City FC, PSV en Manchester City. Het begon eigenlijk allemaal bij Manchester City waar hij op jonge leeftijd naar toe is gegaan. Vanuit daar is Angelino verhuurd aan verschillende clubs. PSV nam de back in de zomer van 2018 over van City voor 5,5 miljoen. Een jaar later werd hij alweer teruggekocht door Manchester City voor 12 miljoen euro. Toch een mooie winst voor de Eindhovenaren. De vriendin van Angelino heeft inmiddels dus ook al veel van de wereld gezien. Zij is namelijk met haar vriend overal mee naartoe gereisd.

 

Blijf up-to-date over Rocío Galindo

Wil je niets missen van de vriendin van Angelino houdt dan deze pagina in de gaten. Deze blijft worden voorzien van de nieuwste info en foto’s.

 

Je vindt hier nog meer Spaanse WAGS. Denk bijvoorbeeld aan de vrouw van David de Gea of Julia Vigas de vrouw van Thiago.