Rocío Rodríguez de vrouw van Borja Valero

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Atlete
  • Bijzonderheden: Rocío Rodríguez is een echte sportfreak. En rent elke marathon die er te vinden is.

Rocio is een echte sportfreak

Rocio Rodriguez is de vrouw van Borja Valero. De Spaanse middenvelder die in dienst is van Internazionale. De vrouw van Borja is misschien wel fitter dan haar eigen man. Rocio is namelijk een echte sportfreak. Ze rent elke marathon die ze maar kan vinden. Op haar Instagram pagina vind je dan ook een hele hoop videos over fitness. Het stel ontmoeten elkaar toen ze nog maar 18 jaar oud waren. Toen wisten ze meteen dat ze de ware voor elkaar zouden zijn.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wat kunnen wij over Borja Valero vertellen

Borja Valero Iglesias is geboren in Madrid op 12 januari 1985. Deze Spanjaard komt doorgaans als aanvallende middenvelder in actie. Zijn voetbalcarrière begon in de jeugdelftallen van Real Madrid. Als senior heeft Borja het eerste elftal van Real Madrid nooit gehaald. Maar kwam hij alleen uit voor Real Madrid C en B.

De eerste club waarvoor hij in het eerste elftal uitkwam is RCD Mallorca. Na Spanje nam hij een uitstapje richting het regenachtige Engeland, om bij West Bromwich te gaan spelen. Via nog een aantal Spaanse clubs vertrok Borja richting Italië. Hij ging bij Fiorentina spelen, daar kwam hij echt tot zijn recht. Hij maakte zelfs indruk met zijn goede spel op het grote Internazionale. Zij namen heb in juli 2017 over van Fiorentina.

Borja Valero is ook international van Spanje. Hij maakte zijn debuut in 2011. Echter wordt hij de laatste jaren nooit meer opgeroepen voor het Spaanse elftal.

Wil jij nou nog meer zien van Rocío Rodríguez? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Bekijk eens de WAG van collega Stefan de Vrij!