Roksana Malinovskaya de knappe vrouw van Roeslan Malinovski

  • Nationaliteit: Oekraïense
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen een dochtertje

Roksana Malinovskaya beviel eind 2019 van hun eerste kindje

Roksana Malinovskaya is de vrouw van Roeslan Malinovski. Momenteel is dit stel woonachtig in Bergamo, Italië. Roeslan staat in deze stad onder contract bij de voetbalclub Atalanta Bergamo. Wat de vrouw van Roeslan Malinovski voor werk doet is helaas onbekend. Van haar Instagram kan je opmaken dat ze in ieder geval enorm van reizen houdt en dan vooral zon vakanties. Zo staan er tal van foto’s in bikini op parelwitte stranden op haar pagina. In 2016 stapte deze lovebirds in het huwelijksbootje. Bekijk de foto’s van Roksana nu snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Middenvelder Roeslan Malinovski

Roeslan Malinovski is een Oekraïense voetballer die werd geboren op 4 mei 1993. Roeslan begon al op jonge leeftijd met voetballen en kwam uiteindelijk in de jeugd van het bekende Sjachtar Donetsk terecht. Echter heeft hij nooit een officieel wedstrijd voor het eerste elftal van de club gespeeld. Sjachtar Donetsk leende hem namelijk achtereenvolgens uit aan: FC Sebastopol, Zorja Loehansk en KRC Genk.

De laatstgenoemde club nam Roeslan Malinovski in 2017 uiteindelijk definitief over van Sjachtar Donetsk, nadat hij een goede indruk had gemaakt tijdens zijn verhuurperiode. Met de Belgische club werd Roeslan Malinovski in het seizoen 2018/2019 kampioen van België. Na dit seizoen vertrok hij uit de Belgische competitie. Op 16 juli 2019 tekende Roeslan een contract bij het Italiaanse Atalanta Bergamo. Bij deze transfer was een bedrag van dik 13 miljoen euro gemoeid.

Wil jij nou nog meer zien van Roksana Malinovskaya? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld Amelie Dethier de leuke vrouw van Lucas Pirard. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!