Romarey Ventura de vriendin van Jordi Alba

Romarey Ventura is de beeldschone vriendin van FC Barcelona verdediger Jordi Alba. Het stel is bij elkaar sinds 2014, is dat jaar werd Jordi Alba ook wereldkampioen met Spanje.

De tekst gaat verder onder de foto’s van Romarey Ventura!

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Romarey is de vriendin van Jordi Alba, speler van Barcelona. Ze studeerde toerisme, maar verdiend tegenwoordig haar geld als model

Romarey verdiend haar geld tegenwoordig als model

Waar Romarey in het verleden toerisme studeerde verdiend ze tegenwoordig haar geld als model. Deze prachtige blondine is namelijk uiterst fotogeniek. In 2018 werd het stel voor de eerste keer ouders. Ze kregen samen zoon: Piero.

Bij het grote public werd Jordi Alba bekend toen hij bij Valencia FC speelde. Zij hadden hem opgepikt vanuit de jeugd van Barcelona. Datzelfde Barcelona nam hem in het seizoen 2012/2013 weer over van Valencia. Ze betaalden toen een bedrag van 14 miljoen euro aan de club uit de sinaasappel stad. Als er op dit moment een club interesse heeft in Jordi Alba en hem wilt overnemen. Dan moeten ze diep in de buidel tasten. Zijn afkoopsom bedraagt namelijk een slordige 150 miljoen euro!

Nog geen genoeg gekregen van Romarey Ventura? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van de collega van Jordi Alba misschien wel wat voor je!