Roos America is de vrouw van Ruud Vormer

Roos America is de vrouw van Ruud Vormer. De vrouw van Ruud Vormer is geen hele bekende WAG in Nederland, in België is ze waarschijnlijk wat bekender. Ten tijden van de corona crisis kwam de vrouw van Ruud Vormer meermaals in het nieuws. Roos America is namelijk spoedarts in het ziekenhuis van het Belgische Gent. Hierdoor kreeg Roos America veel aandacht in de Belgische en Nederlandse media.

Wie is de vrouw van Ruud Vormer?

Roos America is een Nederlandse WAG. In 2015 besloten Ruud Vormer en Roos in het huwelijksbootje te stappen. Samen hebben Ruud en Roos twee zoons en één dochter. Dit Nederlandse koppel woont momenteel in België. Hier staat Ruud Vormer onder contract bij Club Brugge. De vrouw van Ruud Vormer is een ontzettend slimme dame die haar intelligentie uiterst goed gebruikt. Roos America werkt namelijk als spoedarts in het ziekenhuis van Gent. In België is de vrouw van Ruud Vormer een graag geziene WAG en werd ze al eens genomineerd als één van de mooiste spelersvrouwen van het land.

Informatie over Roos America

  • Naam: Roos America
  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Arts
  • Bijzonderheden: Werkt als spoedarts in het ziekenhuis van Gent

Roos America is spoedarts

We zitten op dit moment middenin de corona crisis en het einde lijkt nog niet in zicht. Voetbal en sport in het algemeen is een bijzaak geworden. Normaal draait bij het gezin Vormer alles om het voetbal. Dat is op dit moment compleet anders. Op dit moment draait het grootendeels om Roos America in huize Vormer. Zij is spoedarts in het ziekenhuis van het Belgische Gent. Daar strijd de vrouw van Ruud Vormer samen met al haar collega’s tegen het corona virus. Dit terwijl Ruud Vormer thuis met de kinderen is.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Ruud Vormer de voetballer

Ruud Vormer werd geboren op 11 mei 1988 in Hoorn. In 2001 kwam Ruud terecht in de jeugdopleiding van AZ Alkmaar. Hij maakte in 2006 zijn debuut voor het eerste van de club uit Alkmaar. Na zijn vertrek bij AZ speelde Ruud nog voor Roda JC en Feyenoord. Echter kreeg hij in Nederland toch nooit het respect dat hij eigenlijk verdiende. Op 1 september 2014 vertrok hij dan ook uit Nederland. Hij tekende een contract in België bij Club Brugge. Bij Club Brugge is Vormer inmiddels uitgegroeid tot een echte publiekslieveling en is hij zeer belangrijk voor het team. Hij speelt er achter de spitsen die hij fantastisch bediend, maar weet zelf ook regelmatig het net te vinden. In het seizoen van 2017-2018 werd hij samen met Club Brugge landskampioen en veroverde hij tevens de Belgische Gouden Schoen.

Bij welke clubs speelde Ruud Vormer?

– AZ Alkmaar 2006 > 2008
– Roda JC 2008 > 2012
– Feyenoord 2012 > 2014
– Club Brugge 2014 > Heden

Meer weten over Roos America?

Wil jij nou nog meer zien van Roos America? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Roos America in de media

www.ad.nl (Ruud Vormer staat nu in de schaduw van zijn vrouw: ‘Roos is dokter, ze moet mensen beter maken’)
www.rtlnieuws.nl (Voetbalvrouw Roos is heldin bij familie Vormer: inkijkje in haar leven als spoedarts)
www.voetbalkrant.com (Vrouw van Ruud Vormer zit als spoedarts middenin de coronacrisis: “Het idee dat er te veel patiënten zullen zijn is onwerkelijk”)

Bekijk nog meer WAGS!

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende pagina!