Roos Wijnands, de leuke vriendin van Perr Schuurs

  • Nationaliteit: Nederlanders
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Studeert Bouwkunde en werkt in een bouwmaterialen bedrijf
  • Bijzonderheden: Het bouwmaterialen bedrijf waar ze in werkt is van haar familie

Wat weten we nog meer van Roos Wijnands

Roos is met haar vriend meeverhuist naar Amsterdam aangezien hij nu speler van Ajax is. Dat betekend voor zowel Roos als Perr dat ze ver van hun geboorteplaats zijn. Het stel komt namelijk allebei uit het zuiden van Limburg. Echter gaf Perr in een interview met Andy van der Meijde aan dat zijn vriendin Roos geen moeite heeft gehad met de verhuizing naar Amsterdam

 

Roos studeert bouwkunde in Amsterdam

Op dit moment studeert Roos Wijnands bouwkunde in Amsterdam. Dit lijkt wellicht een opvallende keuze maar de reden dat ze hiervoor gekozen heeft is omdat haar familie een bouwmaterialen bedrijf heeft. Wellicht neemt de vriendin van Perr Schuurs ooit de zaak over van haar ouders.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Perr Schuurs speler van Ajax

Begin 2018 heeft de Limburgste club Fortuna Sittard 2 miljoen euro ontvangen van Ajax. Na een zeer sterke periode bij Fortuna Sittard in de Jupiler League wisten de Amsterdammers genoeg. De 1,93 meter lange centrale verdediger had even de tijd nodig om te wennen aan de trainingen en het spel van Ajax. Inmiddels begint Perr meer en meer te spelen bij het eerste van Ajax.

 

Meer over Roos Wijnands, de vriendin van Perr Schuurs

Regelmatig worden er nieuwe foto’s gepost van Roos. Blijf deze pagina daarom goed in de gaten houden en mis niets van de Limburgse schone

 

Perr kan bij Ajax natuurlijk veel leren van zijn teamgenoten zoals Daley Blind en Joel Veltman. Check hier de vriendin van Daley Blind, Candy Rae Fleur en de vriendin van Joel Veltman, Naomi Veltman.