Rosa Schmidt is de leuke vriendin van Teun Koopmeiners

De blondine woont op dit moment samen met haar vriend in Alkmaar. Rosa studeert Human Resources en loopt op dit moment stage bij Reakt. Ze heeft in het verleden ook bij AZ Alkmaar stage gelopen de club waar haar vriend voor speelt. We weten dat het stel al enige tijd samen is. In hun vrije tijd gaan ze het liefst op vakantie naar warme landen. Ook uit eten doen ze maar al te graag. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Teun Koopmeiners

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: HR-student
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Teun Koopmeiners is speler van AZ Alkmaar

De middenvelder geboren in Castricum speelt al sinds zijn jeugd bij AZ Alkmaar. Hij heeft voor de club al meer dan 70 officiële wedstrijden mogen spelen. Hij vond al vaker dan 15 keer het doel. Zeker geen slecht aantal voor een middenvelder. Teun speelde ook al voor Nederland onder de 17, 18, 19, 20 en 21. Tot een officieel duel voor het eerste van Nederland is het nog niet gekomen. Hij heeft ook nog geen zilverwerk in de kast staan. Echter zal dat een kwestie van tijd zijn.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Teun Koopmeiners

Kan je geen genoeg krijgen van de Rosa Schmidt? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met alle Nederlandse WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Janna Verhorst de vriendin van Thomas Ouwejan.