Rose Bertram is de prachtige vriendin van Gregory van der Wiel

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Kreeg samen met Gregory een dochter

Stond model voor internationale merken

Rose Bertram is de vriendin van Gregory van der Wiel. Rose is een succesvol Belgisch model. Ze stond model voor verschillende grote internationale merken. Op haar 17e kreeg ze een relatie met voormalig voetballer Gregory van der Wiel. Sindsdien is het stel onafscheidelijk en woonden ze in o.a. Istanbul, Parijs en Toronto. Rose en Gregory kregen samen een dochtertje toen ze in Toronto woonde. Inmiddels woont het stel in Los Angeles waar Rose nog steeds werkzaam is als model. Naast haar modellenwerk heeft ze ook haar eigen Youtube kanaal waarop ze haar leven deelt met haar volgers.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Gregory van der Wiel de voetballer

Gregory van der Wiel kennen we natuurlijk allemaal wel. Deze op 3 februari geboren Amsterdammer begon zijn voetballoopbaan in de jeugd van Ajax. Op 11 maart van 2007 maakte Van der Wiel zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax. Vanaf toen ging het allemaal heel snel met de carrière van Gregory. Op 1 september 2012 kwam naar buiten dat Van der Wiel Ajax verliet voor de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. In het begin was Van der Wiel nog zoekende bij Psg maar na verloop van tijd kwam hij beter in zijn spel en veroverde hij een vaste basisplaats. Helaas veranderde de situatie en raakte hij zijn basisplaats kwijt en kwam weinig meer aan spelen toe. Toen uiteindelijk bekend werd dat zijn contract niet verlengd werd vertrok Van der Wiel transfervrij. Achtereenvolgens speelde hij voor Fenerbahçe, Cagliari en Toronto FC.

Het leven na het voetbal

Richting het einde van 2019 maakte Van der Wiel bekend te stoppen als professioneel voetballer. Hij wil zich volledig richten op het ondernemen. Voorheen was hij natuurlijk al mede eigenaar van BALR. Het modemerk van Demi de Zeeuw. In de toekomst gaan we vast en zeker nog grote dingen van Gregory van der Wiel vernemen. Niet als voetballer maar als succesvol zakenman.

Wil jij nou nog meer zien van Rose Bertram? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!