Rosie Williams is een reality ster en de vriendin van Harry Winks

De vriendin van Harry Winks heeft meer dan 840.000 volgers op Instagram. Ze heeft haar Instagram-account goed georganiseerd. Ze heeft haar tijdlijnen allemaal voorzien van een icoon in dezelfde stijl. Het blijkt dus wel dat ze Social Media belangrijk vindt. Ze is bekend geworden door het MTV programma Love Island. Ze zal wel niet meer mee gaan doen aan een volgend seizoen nu ze een relatie heeft met Harry Winks. Rosie Williams en Harry Winks worden regelmatig door de Engelse roddelpers in de gaten gehouden. Dat de twee het erg leuk hebben is duidelijk te zien.

 

Meer over de vriendin van Harry Winks

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Reality Ster
  • Bijzonderheden: Rosie Williams werd bekend door het MTV programma Love Island

Harry Winks speler van Tottenham Hotspur

Harry Winks speelt al zijn hele profcarrière bij de club uit Londen. De centrale middenvelder uit Hemel Hempstead maakte in 2014 zijn debuut bij de Spurs. De teller staat inmiddels al op 75 wedstrijden. Je kan wel stellen dat hij echt een kind van de club is. Met Tottenham Hotspur heeft hij nog geen prijzen weten te bemachtigen. In seizoen 2018/2019 werd hij tweede in de Champions League achter Liverpool. Harry Winks maakte in 2017 zijn debuut voor het Engelse nationale elftal. Hij heeft echter nog geen vaste basisplaats weten te bemachtigen.

 

Rosie Williams op Social Media

Meer foto’s van Rosie zien? Check haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Engeland? Bekijk hier een overzicht. Je vindt hier onder andere de vriendin van Alex Oxlade-Chamberlain, Perrie Edwards.