Rosileny Xavier is de knappe vriendin van Ajax aanwinst Antony

Het zal niet lang meer duren voordat het jonge Braziliaanse gezinnetje São Paulo gaat verruilen voor Amsterdam. Ondanks dat het een hele omschakeling voor ze zal worden geeft ze aan heel veel zin te hebben in dit nieuwe avontuur. Op 30 november 2019 is hun leven veranderd. Dat was namelijk de dag dat hun zoontje is geboren. Op zowel haar Instagram-account als die van Antony is te zien hoe gelukkig het gezinnetje is. Benieuwd naar foto’s van de Braziliaanse? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Antony

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Hebben samen een zoontje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Antony gaat transfer naar Ajax maken

Antony is op dit moment nog speler van São Paulo. Hij speelt daar sinds 2018 en heeft inmiddels meer dan 30 wedstrijden mogen spelen. Het supertalent uit Brazilië wat meestal op de rechtsbuiten positie staat heeft zich in de kijker gespeeld bij Europese topclubs. Het talent dat in 2000 geboren is gaat verkassen naar Ajax. De Nederlandse club heeft 20 miljoen euro voor hem over. In de zomer zal hij de overstap gaan maken. Zal hij David Neres uit de basis kunnen spelen? Of gaat David Neres wellicht een transfer maken?

 

Nog meer foto’s van de vriendin van Antony

Kan je geen genoeg krijgen van Rosileny Xavier? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s en informatie.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Brazilië? Bekijk dan eens deze pagina, hier vind je een overzicht met alle WAGS uit Brazilië. Hier vind je bijvoorbeeld Melina Botteghin de vrouw van Eric Botteghin.