Rowin van Rossum is de sportieve vriendin van Joris van Overeem

Net als haar vriend Joris doet Rowin ontzettend veel aan sport. Ze is zo veel met sport bezig dat ze er zelfs haar beroep van heeft gemaakt. Rowin is namelijk personal trainer bij Workout Amsterdam. Ze luistert tijdens het sporten graag naar muziek. Het liefste luistert ze plaatjes van Sean Paul. Met haar vriend Joris gaat ze in haar vrije tijd het liefst lekker uit eten en natuurlijk op vakantie. Scroll naar beneden om verschillende vakantiefoto’s van haar en Joris te zien.

Nog meer informatie over de vriendin van Joris van Overeem

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Personal trainer
  • Bijzonderheden: Doet veel verschillende sporten zoals boksen en spinnen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Joris van Overeem is speler van FC Utrecht

1 juli 2018 maakte Overeem de overstap van AZ Alkmaar naar FC Utrecht. De club uit Utrecht moest € 700.000 voor de middenvelder betalen. Hij speelde voordat hij bij AZ Alkmaar aan de slag ging ook al voor FC Dordrecht. Bij laatstgenoemde club speelde hij 34 wedstrijden. Bij AZ Alkmaar speelde hij in een periode van 5 jaar 87 wedstrijden en wist hij 10 keer te scoren. Voor zijn huidige werkgever speelde hij al meer dan 30 wedstrijden. Joris werd met Nederland onder de 17 Europees kampioen. Hij kwam echter nog niet uit voor het eerste van Nederland.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Joris van Overeem

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Rowin van Rossum? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.