Ruby Mae is de ex-vriendin van Dele Alli

De Engelse Ruby Mae is model van beroep. Op de foto’s is te zien dat ze een erg strak lichaam heeft. Mede daardoor doet ze voornamelijk modellenwerk voor grote lingerie merken. Op haar Instagram-account is te zien dat ze een echte dierenvriend is. Ze heeft twee hondjes en gaat graag in haar vrijtijd paard rijden. Daarnaast gaat Ruby Mae graag op vakantie, stappen en natuurlijk shoppen.

 

Meer informatie over de ex-vriendin van Dele Alli

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Lingerie model
  • Bijzonderheden: Ruby Mae en Dele Alli gingen in 2016 uit elkaar nadat ze 2 jaar een relatie hebben gehad

De tekst gaat verder onder de foto’s

Dele Alli speler van Tottenham Hotspor

2 februari 2015 ontvangt derde divisie club MK Dons 6,6 miljoen euro voor Dele Alli, een ontzettend hoog bedrag voor de club uit Engeland. In dat jaar maakt de middenvelder meteen zijn debuut voor de Spurs. Inmiddels heeft Alli al meer dan 140 wedstrijden voor de club uit Londen gespeeld. Erg veel voor een speler geboren in 1996. In 2015 maakt Alli ook meteen zijn debuut voor het Engelse nationale elftal. Voor zijn vaderland heeft hij inmiddels al meer dan 35 keer mogen spelen.

 

Meer foto’s van Ruby Mae.

Check het Instagram-account van de ex-vriendin van Dele Alli voor meer foto’s.

 

Benieuwd naar meer Engelse WAGS? Bekijk hier het overzicht. Hier vind je bijvoorbeeld de vriendin van Mason Mount, Chloe Wealleans-Watts.