Borussia MönchengladbachDuits

Sandra Herrmann is de leuke vrouw van Patrick Herrmann

By december 10, 2019 april 6th, 2020 No Comments

Sandra Herrmann is de leuke vrouw van Patrick Herrmann

In 2017 is het Duitse stel met elkaar getrouwd. Ze hebben samen een zoontje. Sandra deelt op haar Instagram-account vooral kiekjes van haar gezin. Veel foto’s zijn van haar man en haar zoontje. Daarnaast is te zien dat ze graag naar vakantielanden als Abu Dhabi, Kreta en Dubai gaan. De twee houden erg van de natuur. Regelmatig komen er foto’s voorbij dat ze aan het wandelen zijn aan het strand of in het bos.

Meer informatie over de vrouw van Patrick Herrmann

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: In 2017 zijn Sandra en Patrick met elkaar getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Patrick Herrmann is een kind van de club

Al sinds 2008 speelt de Duitse rechtsbuiten bij Borussia Mönchengladbach. Al zijn officiële prof wedstrijden speelde hij voor één en dezelfde club. Hij kwam in totaal al op meer dan 250 wedstrijden. Voor zijn werkgever vond hij al vaker dan 40 keer het doel. Helaas heeft hij nog nooit een prijs met de club weten te pakken. Hij heeft ook twee keer mogen spelen voor Duitsland. Een vaste basisplaats kwam er echter nooit van.

 

De vrouw van Patrick Herrmann op Social Media

Benieuwd naar nog meer foto’s van Sandra Herrmann? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Kan je geen genoeg krijgen van Duitse WAGS? Check deze pagina waarop alle Duitse WAGS staan. Je vindt hier bijvoorbeeld Kim Bestgen de vriendin van keeper Lars Unnerstall.