Sandra Wendt is de leuke vrouw van Oscar Wendt

De Zweedse woont al sinds 2011 samen met haar gezin in Duitsland. Dat komt natuurlijk omdat haar man in de Bundesliga voetbalt. In het verleden hebben ze ook in Denemarken gewoond. Samen heeft het stel twee kinderen. Wat voor beroep Sandra heeft is niet bekend. Ze maakt zelf geen gebruik van Social Media zoals Instagram. Haar man doet dat wel en post zo nu en dan ook een foto van zijn vrouw. Benieuwd naar de foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Oscar Wendt

  • Nationaliteit: Zweeds
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: De twee hebben samen twee kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oscar Wendt is speler van Borussia Mönchengladbach

De linksback geboren in Göteborg Zweden speelt al sinds 2011 voor de club uit de Bundesliga. FC Kopenhagen liet hem transfervrij vertrekken in 2011. Met de Deense club werd hij vier keer landskampioen. Tevens won hij ook eenmaal de beker in Denemarken. Bij zijn huidige werkgever speelde hij al meer dan 200 wedstrijden. Prijzen heeft hij echter nog niet weten te winnen met zijn club. Tussen 2007 en 2016 speelde hij 28 officiële duels voor Zweden.

 

Nog meer foto’s van de vrouw van Oscar Wendt

Helaas is het Instagram-account van Sandra Wendt privé. Het Instagram-account van haar man Oscar Wendt gelukkig niet. Hier vind je ook een aantal foto’s van haar.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Zweden? Bekijk dan deze pagina met een overzicht met alle Zweedse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld de Helena Seger de vriendin van Zlatan Ibrahimovic.